Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

911 997 GT3


€ 114.900,- of #.### p/m Bereken financial lease

Type 997 GT3
Bouwjaar 2007
KM Stand 100.979 km
Transmissie Handmatig
Vermogen 305 kW/415 PK
Topsnelheid 310 km/u
Exterieur kleur Arctiszilvermetallic
Interieur kleur Leder zwart
Kenteken 99NZG7
BTW/Marge Marge

Opmerkingen

De Porsche 997 GT3, geïntroduceerd in 2006, is een van de meest iconische sportauto's van het Duitse automerk Porsche en behoort tot de 997-generatie van de 911-serie. Deze specifieke modelvariant staat bekend om zijn pure rijprestaties en nauwe banden met de autosport. De 997 GT3 is ontworpen om zowel op het circuit als op de openbare weg een opwindende rijervaring te bieden, en het slaagt uitstekend in deze dubbele rol.

Visueel onderscheidt de 997 GT3 zich van andere 911-modellen door zijn agressieve aerodynamische pakket, inclusief een prominente achterspoiler, diepere voorbumper en grotere koelopeningen, allemaal ontworpen om de luchtstroom te optimaliseren en de neerwaartse druk te vergroten. Het exterieurontwerp benadrukt de sportieve inborst en de nadruk op prestaties.

Technologisch gezien is de 997 GT3 uitgerust met een 3.6-liter flat-six motor, die in de eerste modellen tot 415 pk leverde, waarna deze in latere modellen, zoals de GT3 RS, verder werd opgevoerd. Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, wat zeldzaam is in het tijdperk waarin automatische transmissies dominant zijn, en versterkt het hands-on karakter van de auto.

Op het gebied van prestaties blinkt de 997 GT3 uit met indrukwekkende specificaties. Het kan van 0 naar 100 km/u sprinten in ongeveer 4 seconden, met een top snelheid die dichtbij de 310 km/u ligt. Belangrijker is dat de GT3 een uitgebalanceerd chassis heeft, dat de bestuurder een ongeëvenaarde controle en feedback biedt. Dit wordt verder versterkt door het Porsche Active Suspension Management (PASM), dat de demping aanpast aan zowel de wegcondities als de rijstijl van de bestuurder.

De echte waarde van de 997 GT3 ligt in zijn circuitcapaciteiten. De auto is ontwikkeld met input van Porsche’s rijke race-erfgoed en is afgestemd om de best mogelijke prestaties op het circuit te leveren zonder de dagelijkse bruikbaarheid te compromitteren. Veel eigenaren gebruiken hun GT3 voor zowel regulier straatgebruik als voor georganiseerde trackdagen, waar de auto's potentieel volledig tot zijn recht komt.

Als onderdeel van de Porsche 911-familie heeft de 997 GT3 zich gevestigd als een begerenswaardige auto voor zowel verzamelaars als liefhebbers van rijden. De mix van indrukwekkende prestaties, klassieke handgeschakelde bediening en het vermogen om te functioneren als een dagelijkse auto maakt het een unieke propositie in de wereld van luxe sportauto’s. Zijn waarde op de verzamelaarsmarkt blijft stijgen, vooral voor goed onderhouden exemplaren. Tevens is dit specifieke exemplaar uitgevoerd met een origineel Porsche schuif/kantel dak, een ontzettend zeldzame optie uit die tijd, dit is de enige GT3 variant waarbij dit mogelijk was.

De Porsche 997 GT3 is niet alleen een auto; het is een stukje autogeschiedenis dat het erfgoed van Porsche's engineering, design en motorsportprestaties belichaamt. Voor velen is het de ultieme uitdrukking van wat een sportauto moet zijn: rauw, opwindend en tijdloos elegant.

Opties op dit exemplaar:

Bi-Xenon verlichting
Getinte baan op voorruit
Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels met geïntegreerde regensensor
Elektrisch schuif-kanteldak

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)
Sport Chrono Pakket Plus

Wheels painted in deviating exterior colour
Bandenspanningscontrolesysteem (RDK)

Stoelverwarming

Porsche Communication Management (PCM)
Telefoonmodule
Sound Package Plus, incl. CD-opbergvakken

Toe te voegen accessoires

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 114.900 ,- Incl. BTW
Neem contact op met de verkoopadviseur Online kopen

Bereken Financial Lease

Bij een Porsche financiering bieden wij u standaard een scherpe rente aan van 7,99%. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Porsche Financial Services.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar:
911 997 GT3 911 997 GT3 911 997 GT3 911 997 GT3

Vertel mij meer over deze Porsche

    * Ons privacy reglement kunt u hier nazien.