Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

911 Carrera 2


€ 89.900,- of #.### p/m Bereken financial lease

Type Carrera 2
Bouwjaar 1991
KM Stand 191.974 km
Transmissie PDK (Automaat)
Vermogen 184 kW/250 PK
Topsnelheid 260 km/u
Exterieur kleur Polarsilber-metallik
Interieur kleur Zwart
Kenteken NGVF98
BTW/Marge Marge

Opmerkingen

De Porsche 964 Carrera 2 vertegenwoordigt een bijzonder hoofdstuk in de rijke geschiedenis van Porsche, als onderdeel van de 911-serie die al decennia lang het hart van autoliefhebbers over de hele wereld sneller doet kloppen. Gelanceerd in het late jaren '80 en vroeg in de jaren '90, markeert de 964-serie een significante evolutie in de ontwikkeling van de Porsche 911, waarbij het klassieke silhouet behouden bleef maar met aanzienlijke technische en esthetische verbeteringen.

De Porsche 964 Carrera 2, beschikbaar in coupé, targa, en cabriolet varianten, behield de tijdloze lijnen van de 911 maar introduceerde subtielere wijzigingen die het model een modernere uitstraling gaven. De geïntegreerde bumpers en herontworpen zijspiegels droegen bij aan een gestroomlijnder profiel, terwijl de traditionele ronde koplampen en het iconische achterprofiel trouw bleven aan het oorspronkelijke ontwerp. De Carrera 2, herkenbaar aan zijn smalle body, bood een puurdere rijervaring die veel puristen aansprak.
Technisch gezien was de 964 een grote sprong voorwaarts. Het introduceerde voor het eerst in een 911 vierwielaandrijving in de Carrera 4 variant, maar de Carrera 2 behield de traditionele achterwielaandrijving. Met een 3.6-liter flat-six motor, leverde de Carrera 2 indrukwekkende prestaties voor zijn tijd, met 250 pk.

De 964 Carrera 2 wordt door velen gezien als de brug tussen de klassieke en moderne 911. Het slaagde erin de essentie van Porsche's ontwerpfilosofie te behouden terwijl het een nieuwe standaard zette voor technologische vooruitgang binnen de reeks. Het model speelde een cruciale rol in het voortzetten van de 911-legende.

Vandaag de dag blijft de Porsche 964 Carrera 2 een zeer gewild model onder verzamelaars en enthousiastelingen, gewaardeerd voor zijn rijgedrag, zijn relatieve zeldzaamheid en zijn belangrijke plaats in de evolutie van de 911. Het is niet alleen een symbool van Porsche's technische bekwaamheid maar ook een tijdloze uiting van hun toewijding aan het bouwen van uitzonderlijke sportauto's.

Opties op dit exemplaar:

Standaard originele set

Achterruitenwisser
Automatische airconditioning
Elektrisch schuifdak
Stoelhoezen voor, "Raffleder"
Tiptronic met 4 versnellingen

Toe te voegen accessoires

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 89.900 ,- Incl. BTW
Neem contact op met de verkoopadviseur Online kopen

Bereken Financial Lease

Bij een Porsche financiering bieden wij u standaard een scherpe rente aan van 7,99%. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Porsche Financial Services.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar:
911 Carrera 2 911 Carrera 2 911 Carrera 2 911 Carrera 2

Porsche Centrum Twente

Birnieweg 9-11

7418 HH Deventer

Vertel mij meer over deze Porsche

    * Ons privacy reglement kunt u hier nazien.